Cum Comand?
2441
page-template-default,page,page-id-2441,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,cookies-not-set,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,woo-variation-swatches-theme-bridge-child,woo-variation-swatches-theme-child-bridge,woo-variation-swatches-style-squared,woo-variation-swatches-attribute-behavior-blur,woo-variation-swatches-tooltip-enabled,woo-variation-swatches-stylesheet-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Cum Comand?

Poti efectua comenzi pe website-ul nostru, prin adaugarea bunurilor dorite in cosul de cumparaturi. Poti alege ca metoda de plata cardul, transfer bancar sau ramburs la curier.
Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea acesteia, implicit nici rezervarea automata a bunului.
Prin finalizarea comenzii, consimti ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
Prin finalizarea comenzii, esti de acord ca te putem contacta, prin orice mijloc disponibil, in orice situatie in care este necesar sa luam legatura cu tine.

Exista cateva situatii cand putem anula comanda ta in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese:

 

  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului tau sau a tranzactiei, in cazul platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul site-ului www.italiasport.ro, in cazul platii online;
  • datele furnizate de tine, pe website sunt incomplete si/sau incorecte;

Ai dreptul sa te retragi din contract, respectiv sa returnezi un Bun, în termen de 30 de zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Citeste mai multe in politica de retur.
In cazul in care un bun comandat de tine, nu poate fi livrat de catre noi (din varii motive), te vom informa in cel mai scurt timp asupra acestei situatii si vom returna in contul tau contravaloarea bunului, in termen de maxim 7 zile calendaristice de la data la care te anuntam, daca plata a fost efectuata deja.

La doua comenzi refuzate de tine (comenzi identificate prin nume si/sau adresa si/sau telefon), ne pare rau dar nu vei mai putea lansa alte comenzi noi.