Livrare
1257
page-template-default,page,page-id-1257,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,cookies-not-set,woocommerce-no-js,woo-variation-swatches,woo-variation-swatches-theme-bridge-child,woo-variation-swatches-theme-child-bridge,woo-variation-swatches-style-squared,woo-variation-swatches-attribute-behavior-blur,woo-variation-swatches-tooltip-enabled,woo-variation-swatches-stylesheet-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Livrare

Vom asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si vom asigura transmiterea documentelor insotitoare, in general in format electronic. Livrarea se face prin curier rapid (DPD, Fan sau Urgent Cargus).
In general tinem toate produsele in stoc.

De sarbatori si in perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare minima de 300 Lei.

Pentru comenzile sub valoarea de 300 Lei, se va percepe o taxa unica de 17 Lei.

In cazul livrarilor in localitati aflate in afara ariei de acoperire a companiei de curierat, se percep taxe suplimentare de transport pentru kilometri suplimentari. Pentru a evita costurile suplimentare de transport exista posibilitatea de a expedia produsele cu ridicare personala din agentia teritoriala cea mai apropiata.

Nu suntem respunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșita a unei expedieri sau a unei parți din aceasta in cazul in care sunt generate de situatii/circumstanțe independente de voința noastra.